English
Hívjon Minket bizalommal
(06-1) 225-1184
Ingatlan, lakás, befektetés, Budapest belvárosában, ingyenes hitelügyintézéssel!
516 ingatlanhirdetés
Ingatlan keresés...
Eladó
Kiadó
Használt ingatlan
Új építésű ingatlan
Ár: -

Hasznos információk

Miért előnyös új építésű ingatlan mellett dönteni?

új építésű ingatlanokManapság a magas vételárak ellenére dübörög az ingatlanpiac, főként az új építésű ingatlanok terén, hiszen nem egy esetben sokkal jobb befektetésnek bizonyul egy vadonatúj lakás, mint egy használt ingatlan.

Az új építésű ingatlanokkal tulajdonképpen semmi dolguk nincsen az új tulajdonosoknak, vagyis a vételár kifizetésén túl nem kell más kiadásokkal számolniuk, ez pedig mindenképp kedvező helyzetet teremt. Sokan esnek bele abba a hibába, hogy használt ingatlant vesznek viszonylag kedvező áron, aztán a megvásárlás után kiderül, hogy jelentős anyagi kiadással kell számolni ahhoz, hogy lakható állapotúvá váljon a megvásárolt családi ház, vagy lakás. Egy új építésű ingatlant korszerűsíteni sem kell, hiszen csakis olyan alapanyagokat használnak fel a szakemberek a kivitelezéskor, amelyek megalapozzák a takarékos energiafelhasználást.

Fedezze fel Ön is új építésű ingatlanjaink kínálatát, döntsön a kedvező feltételek és a modern életvitel mellett!

Válasszon bátran használt ingatlant!

használt ingatlanAki lakásvásárlás mellett dönt, az első fontos dilemmája valószínűleg az lesz, hogy új vagy használt ingatlant nézzen. Az új építésű ingatlanok egyre népszerűbbek napjainkban, azonban véleményünk szerint mindenképpen érdemes a használt ingatlanok között is nézelődni.

Napjainkban óriási a kínálat a használt ingatlan piacon. Ezzel szemben, ha egy bizonyos környéken szeretnénk lakást vásárolni, akkor az új építésűek helyszíne viszonylag kötött lesz, maximum 1-2 lakópark jöhet majd szóba. A legfőbb előny természetesen az ár! Ugyanannyi pénzért sokkal nagyobb, vagy más szempontból előnyösebb használt ingatlant vásárolhatunk, mint újat. Nem kell számolnunk továbbá olyan hibákkal, amik egy új lakásban még előfordulhatnak. A használt ingatlant a saját ízlésünk szerint alakíthatjuk, vagy, ha olyat találunk, ami minden szempontból megfelel, akkor szinte csak be kell költöznünk.

Nézzen körül bátran Ön is használt ingatlan kínálatunkban, és ha kérdése van, vagy megtalálta álmai otthonát, keressen fel minket bizalommal!

Mi az, ami csökkentheti egy budapesti ingatlan értékét?

budapesti ingatlanokAz ingatlanvásárlási és -eladási kedv napjainkban jelentősen megnőtt, hiszen befektetésnek sem utolsó lakást venni, sőt, kifejezetten biztonságos megoldásnak számít, hiszen bérbe lehet adni, és ezáltal plusz jövedelmet termel. Nincs ez máskánt a budapesti ingatlanokkal sem!

Egy ingatlan értékének meghatározása szakember feladata, de magánemberként is tájékozódhatunk, hogy mik azok a tulajdonságok, amik feljebb, vagy lejjebb viszik egy ingatlan értékét. A budapesti ingatlanok esetében is igaz, különösen mivel sok a régi, polgári, gangos ház, hogy a földszinti lakásokért kevesen rajonganak. Hideg, sötét, esetenként zajos, így inkább magasabbra törnek a vásárlók. A lakóház állapota sem mindegy, hiszen egy elhanyagolt épületbe nem szívesen tér be senki sem, ráadásul a szomszédokat is minősíti egy elhanyagolt épület. Apropó, szomszédok: a zajos, kétes hírű szomszédság egyetlen ingatlan értékét sem fogja felfelé srófolni. A budapesti ingatlanok – a város méretéből adódóan – sokféle környéken helyezkedhetnek el, és azok a kelendőbbek, ahol jó a közlekedés, de mégis csendes a környék.

Lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken, akár eladna, akár vásárolna ingatlant Budapesten!

Eladó lakások Budán – ha inkább a nyugalmat választaná

Eladó lakások Budán – ha inkább a nyugalmat választanáA főváros legnépszerűbb része – ingatlanvásárlási szempontból – a belváros, de ha Ön inkább olyan környéken fektetné be a pénzét, ahol nagyobb a nyugalom, akkor válasszon egy eladó lakást Budán!

Ízléstől függ, hogy milyen környéken vásárolunk magunknak ingatlant, ahol később élni szeretnénk. Buda minden igényt kielégít, hiszen vannak nyüzsgőbb részei, mint a Széll Kálmán tér környéke, vagy a Móricz Zsigmond körtér, de olyan nyugodt, kertvárosias környezetben is vásárolhatunk lakást, mint Pasarét, a 12. kerület, vagy Budafok. Ráadásul bőséges a kínálat eladó lakásokból Budán, hiszen az ingatlanbefektetők nagy része inkább Pest frekventáltabb helyein hagyja a pénzét. Nyilván vannak magasabb árfekvésű környékek Budán is, de találhatunk igen kedvező árú eladó ingatlanokat; az óbudai, vagy kelenföldi panellakások ára például még mindig jócskán a pestieké alatt marad!

Ha ingatlant vásárolna, tekintse meg eladó lakásainkat Budán, és válasszon olyat, amibe szívesen fektetné a pénzét! Kérdése lenne, esetleg tanácsot kérne? Keressen bennünket megadott elérhetőségeinken!

Vásároljon új építésű lakást Budapesten!

Vásároljon új építésű lakást Budapesten!Lakásvásárláson gondolkodik? A fővárosban keresi a tökéletes otthont? Érdemes a budapesti új építésű lakások közül választania, mert számtalan előnnyel rendelkeznek a használt lakásokkal szemben!

A budapesti új építésű lakások egy része már kulcsrakész állapotban van, aminek az előnye az, hogy akár azonnal be is lehet költözni. Ha tehát mielőbb szeretné új otthonát birtokba venni, akkor ilyet válasszon! A hátránya, hogy így a lakás kialakításába már nincs lehetőség beleszólni, minden olyan lesz, ahogy a tervezők megálmodták. Ha azonban van ideje várni, akkor érdemes az olyan projektek egyikébe fektetnie a pénzét, amik még készülnek. Így Ön határozhatja meg a burkolatok színét és típusát, sőt, bizonyos esetekben még a lakás elrendezésének egy részét is! Válasszon igényei szerinti otthont, hogy kényelmesen és komfortosan élhessen hosszú évekig!

Ha budapesti új építésű lakást szeretne vásárolni, tekintse meg kínálatunkat, kérdés esetén pedig vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

Az élet a fővárosba szólítja? – Fedezze fel budapesti eladó ingatlanjaink választékát!

Az élet a fővárosba szólítja? – Fedezze fel budapesti eladó ingatlanjaink választékát! Vitathatatlan, hogy az élet kiszámíthatatlan, és nap, mint nap új lehetőségekkel ajándékozza meg az embereket. Egy új munkaajánlatnál előfordulhat, hogy a felkínált munka nem a lakóhelyhez kötődik, hanem máshová, például a fővárosba, azonban az új munkalehetőséget emiatt nem szabad visszautasítani. Ha Ön is hasonló helyzetben van, hosszú távra tervez, és költözne is, tekintse meg budapesti eladó ingatlanjainkat!

Budapesti eladó ingatlanjaink választéka rendkívül gazdag, így könnyedén a saját igényeihez és pénztárcájához igazíthatja a ház, vagy lakás megvásárlását, és rövid időn belül meglelheti álmai otthonát a fővárosban. Nem csak a széles kínálat biztosítására törekszünk, hanem arra is, hogy ezt részletes keresőnkkel átláthatóvá tehessük ügyfeleink számára, így gyorsan és könnyedén leszűkíthető a megfelelő ingatlanok listája.

Ha kérdése lenne eladó budapesti ingatlanjainkkal kapcsolatban, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Eladó lakás Budapest belvárosában? Keresse velünk!

Eladó lakás Budapest belvárosában? Keresse velünk!Az ingatlanpiac mostanában igazán élénk, sokan adnak el és vásárolnak lakást. A főváros természetesen most is a piac központjának számít, itt vannak eladó lakások minden kerületben. Eladó lakást Budapest belvárosában nem nehéz találni, egyre többen tekintenek az ilyen ingatlanokra ugyanis befektetésként. Ki lehet őket adni, vagy felújítani és egy idő után túladni rajtuk, de vannak, akik kifejezetten a központi elhelyezkedés miatt szeretnének itt lakni.

Ön is szeretne vásárolni eladó lakást Budapest belvárosában? Keressen minket bizalommal, és mi segítünk, hogy megtalálja az igényeinek és elvárásainak legjobban megfelelő ingatlant! Igazán sokszínű kínálattal rendelkezünk, és rengeteg időt megspórolunk Önnek, hiszen kifejezetten az Ön profiljába illő eladó lakásokat mutatjuk meg, így célirányosan kereshet anélkül, hogy az idejét vesztegetné.

Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken, hogy minél előbb megtalálhassa a legjobb eladó lakást Budapest belvárosában!

Eladó új lakást keres Budapesten? Kínálatunkban megtalálhatja álmai otthonát!

Eladó új lakást keres Budapesten? Kínálatunkban megtalálhatja álmai otthonát! Mostanság dübörög az építőipar, aminek köszönhetően egyre több új lakás jelenik meg az ingatlanpiacon, főként a fővárosban, azonban ahhoz, hogy egy potenciális vevő meglelje a számára ideális otthont, rengeteg lakást kell megtekintenie. Ha Ön is tervezi a jövőben az ingatlanvásárlást, azonban a böngészés kényelmesebb formáját választaná, fedezze fel budapesti, eladó, új lakásaink kínálatát!

Budapesti, eladó, új lakásaink kapcsán igyekeztünk a lehető legváltozatosabb kínálatot biztosítani annak érdekében, hogy bármelyik ügyfelünk meglelhesse az igényeinek és pénztárcájának megfelelő ingatlant. Természetesen nem csak ezek a szempontok fontosak egy budapesti, eladó, új lakás megvásárlása kapcsán, hanem az ingatlanpiac alakulása is. Ahhoz, hogy jó döntést hozzon az ügyfél, érdemes a korábbi éveket áttanulmányoznia, így, ha a most megvásárolt ingatlant később tovább értékesítené, nem fogja meglepetés érni a vételárral kapcsolatban. Nem mindegy, hogy melyik kerületben vásárol; ezt mérlegelje, mielőtt belevág a vásárlásba!

Ha további kérdései lennének budapesti, eladó, új lakásainkkal kapcsolatban, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Fedezze fel eladó budai lakásaink kínálatát!

Fedezze fel eladó budai lakásaink kínálatát! Azok az emberek, akik a fővárosban szeretnék megtalálni álmaik ingatlanját, nemcsak a megvásárolni kívánt lakás paramétereit veszik figyelembe, hanem azt is, hogy milyen területen helyezkedik el az ingatlan. Ezzel kapcsolatban sokak számára előnyt élveznek azok a lakások, amelyek csendes és nyugodt környezetben vannak, a kérdés már csak az, hogy ezekből az ingatlanokból hol található a legnagyobb választék Budapesten belül? A választ nagyon egyszerűen megkaphatja, ugyanis eladó budai lakásaink szinte csak ilyen területeken helyezkednek el.

Buda az egyik legnépszerűbb terület az ingatlanvásárlás szempontjából, nem véletlenül, ugyanis a budai eladó lakások zöme nyugodt, zöld környezetben fekszik, mégis közel a belvároshoz. Így aki egy kis csöndre vágyna, ehhez nem kell az agglomerációba vagy azon kívülre költöznie.

Legyen tulajdonosa egy páratlan panorámájú, értékes ingatlannak, ehhez pedig ismerkedjen meg budai eladó lakásaink választékával! Ha további információkat szeretne megtudni az ingatlanokról, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Melyek a legnépszerűbb budapesti ingatlanok kerület szerint?

Melyek a legnépszerűbb budapesti ingatlanok kerület szerint?A budapesti ingatlanpiac mozgásban van, folyamatosan kerülnek piacra újabb eladó sorba kerülő lakások és házak, a keresletre sem lehet panasz. Akik budapesti ingatlanokat szeretnének értékesíteni, az árképzés előtt nem árt tájékozódniuk, hogy mit és hol keresnek a legtöbben, így nem eshetnek abba a hibába, hogy áron alul adják el budapesti ingatlant vagy túlárazzák azt.

Budapest kerületeinek kedveltsége változik. Az olyan, töretlen népszerűségnek örvendő, élhető városrészek mellett, mint amilyen az 1., 2., vagy a 12. kerület, más budapesti kerületek is feljövőben vannak. Mely kerületekbe szeretnének a legtöbben költözni, hol érnek ma többet az eladó budapesti ingatlanok? Ahol jó a közbiztonság, jó állpotúak a lakások, minden megtalálható és van zöld övezet is.

A 13. kerület már egy ideje feljövőben van, ez nem újdonság, de mellette ott a 9. kerület is, ami egyre szépül, megújul és fejlődik is. Sok a zöld terület, jó a közlekedés, kiválóak az adottságok, a belváros közelében van, de kívül esik a buli negyedből. Hasonló tulajdonságok jellemzik a 11. kerületet is, így ott is értékesebbek manapság a budapesti ingatlanok.

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, ha eladna vagy vásárolna budapesti ingatlant, segítünk, hogy sikeres legyen az üzlet!

Hosszú távú befektetés? Fedezze fel az eladó budapesti lakások kínálatát!

Hosszú távú befektetés? Fedezze fel az eladó budapesti lakások kínálatát! Amikor az ember rendelkezik egy kis félretett pénzzel, természetesen olyan befektetési lehetőséget keres, amivel még nagyobb vagyonhoz juthat. Ha Ön is hasonló helyzetben van, a jó hír, hogy nem kell sokat gondolkodnia ezzel kapcsolatban, ugyanis, ha megtekinti eladó budapesti lakásainkat, azonnal tudni fogja, hogy mibe fektesse vagyonát. Eladó budapesti lakásaink hosszú távon kiváló befektetésnek minősülnek, több szempontból is.

Ha lakhatáshoz vásárolja az ingatant, majd pár év múlva úgy dönt, hogy azt eladná, jelentősen nagyobb összegért adhat túl rajta, azonban ehhez valóban jó környéken kell lennie a lakásnak. Erről érdemes tájékozódni, ugyanis vannak olyan kerületek, amelyek évek óta töretlen népszerűségnek örvendenek és ez várhatóan így lesz a jövőben is, illetve vannak olyanok, amik már feltörekvőben vannak.

Amennyiben lakásba fektet, azt kiadhatja a megvásárlás után azonnal, melynek köszönhetően havonta jelentős plusz bevételre tehet szert, ugyanis albérletekre mindig volt, van és lesz kereslet!

Tegyen szert előnyökre eladó budapesti lakásainkkal, a vásárláshoz vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

phone
Telefon: (06-1) 225-1184
E-mail: buda@region.hu
Elérhetőségek
arrow
Facebook
Google+
Blogger
Twitter
Tweet
Youtube