English
Hívjon Minket bizalommal
(06-1) 225-1184
Ingatlan, lakás, befektetés, Budapest belvárosában, ingyenes hitelügyintézéssel!
402 ingatlanhirdetés
Ingatlan keresés...
Eladó
Kiadó
Használt ingatlan
Új építésű ingatlan
Ár: -

Hasznos információk

 

Új otthonát keresi? Vegye számításba a 12. kerületi ingatlanokat is!

12. kerületi ingatlanokNem kérdés, hogy a fővárosban vannak olyan részek, kerületek, amik jobbak vagy kevésbé jobbak, egymással összehasonlítva őket. Mi teszi az egyik kerületet vonzóbbá a másiknál? Természetesen mindenkinek más preferenciái vannak, de bizonyos tényezők minden lakásvásárlónál pozitív kategóriát képviselnek. A biztonság fő szempont, senki nem szeretne félni azon a környéken, ahol él. A jó közlekedés sem hátrány, hiszen naponta munkába kell menni, ügyeket intézni és egy kis szórakozás is belefér a mindennapokba. Ezek a helyek pedig nem feltétlenül vannak a szomszédban, tehát jó, ha gyorsan és egyszerűen elérhetőek. Viszont nem mindenhez szeretnénk folyton messzebbre utazni, tehát az sem árt, ha a környéken megtalálhatóak boltok, oktatási intézmények, néhány, a hétköznapokban is hasznos szolgáltatás.

A 12. kerületi ingatlanokról kijelenthetjük, hogy eleget tesznek ezeknek az alapvető elvárásoknak, sőt, még sokkal többet is adnak ennél! Mit szeretnek annyira a 12. kerületi ingatlanok tulajdonosai a saját kerületükben? Az egyik legnagyobb előnye, hogy egy sokarcú kerületről van szó. A belváros zaja és forgataga itt nem jellemző, mégis vannak központibb részei azok számára, akik mégsem szeretnének elszakadni a belvárosi életérzéstől. Viszont a 12. kerületi ingatlanok egy része igazi zöldövezeti környezetben helyezkedik el, mint például azok, amik a Normafán és környékén találhatóak. Ez a környék már bizony presztizs értékkel bír, az ingatlanok többsége régi építésű kertesház, de természetesen vannak új építésű épületek is.

A 12. kerületi ingatlanokat azoknak az érdeklődőknek ajánljuk, akik nem szeretnének fél óránál többet utazni a munkahelyükre, igényt tartanak a csendes zöldövezeti környezetre és a színvonalas, sokoldalú szolgáltatásokkal rendelkező kerületre.

Érdekes, de nem elhanyagolható információ erről a kerületről, hogy a 2. kerület után a 12. kerületben élőknek a legmagasabb az átlagéletkora! A hosszú, boldog, egészségben és elégedettségben gazdag életet tehát nagyobb eséllyel lehet megtalálni egy 12. kerületi ingatlanban élve!

Forduljon bizalommal ingatlanirodánkhoz, amennyiben a 12. kerületi ingatlanok felkeltették az érdeklődését, és szívesen körülnézne Buda egyik legkedveltebb és legélhetőbb kerületében!

 

Modern, élhető otthonra vágyik? Fedezze fel a 8. kerületi ingatlanok kínálatát!

8. kerületi ingatlanok Ha ingatlanvásárlásról van szó, sok ember kifejezetten olyan modern lakást keres, ahol a beköltözésen kívül más teendő nem igazán van. Ezzel rengeteg időt, energiát tudnak megspórolni. Ilyen ingatlanok Budapesten több kerületben is találhatók, de a legtöbb vevő inkább a központi helyeken található lakások iránt érdeklődik. Ha Ön is hasonló elvárásokkal indul neki a lakásvásárlásnak, és tanácstalan, hogy a főváros melyik részén keressen ingatlant ennek megfelelően, ajánljuk figyelmébe a 8. kerületi ingatlanokat!

Józsefváros az utóbbi években hatalmas változáson ment keresztül. A kerület már közel sem fest magáról olyan negatív képet, mint tíz-tizenöt évvel ezelőtt. Rengeteg fejlesztés, átalakítás történt és több új, modern társasház is kivitelezésre került, így sok olyan 8. kerületi ingatlan van, ami megfelel a kor követelményeinek és a beköltözés után semmi teendő nincs velük kapcsolatban. A 8. kerületi ingatlanok emellett kiváló elhelyezkedésűek is, közelükben minden olyan szolgáltatás, kereskedés elérhető, amire egy embernek a mindennapokban szüksége lehet. A közlekedés kiváló, Józsefvárostól szinte bármilyen hely a fővárosban könnyedén megközelíthető. A kerületben rengeteg iskola is elérhető, így, ha családalapítás céljából szeretne vásárolni, a 8. kerületi ingatlanok ebből a szempontból is ideálisak. Józsefvárosban a jövőben sem állnak le a fejlesztések, így, ha egy folyamatosan fejlődő, szépülő helyen szeretne élni, válasszon otthont a 8. kerületi ingatlanok kínálatából!

Fedezze fel a 8. kerületi ingatlanok választékát, válassza ki azokat a lakásokat, amiket megtekintene személyesen is, majd vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken! Ha esetleg mégsem talál Önnek tetsző ingatlant, érdemes többször visszatérnie hozzánk, ugyanis az ingatlankínálat folyamatosan frissül, így előbb vagy utóbb megtalálja azt a lakást, ami megfelel igényeinek, ízlésének. Egyedi elképzeléseivel, kívánságaival is felkereshet bennünket!

 

 

Központi helyen szeretne lakni? Ajánljuk figyelmébe a 7. kerületi ingatlanokat!

7. kerületi ingatlanokAhány ember, annyiféle igény merülhet fel az ingatlanvásárlás során. Egyesek kifejezetten csendes környéken szeretnének letelepedni, másoknak fontos szempont a jó tömegközlekedés, sokan pedig szívesen választanak olyan lakásokat, amelyek központi helyen vannak. Sokan befektetés céljából vásárolnának ingatlant, és ebben az esetben különösen fontos tényező az is, hogy a lakás vagy a ház mennyire egyszerűen megközelíthető. Ha Ön otthonát keresi központi helyen, esetleg befektetés céljából vásárolna lakást, ajánljuk figyelmébe a 7. kerületi ingatlanokat!

A 7. kerületi ingatlanokról a legfontosabb tudnivaló, hogy könnyen megközelíthető, központi helyen találhatók a fővárosban. Erzsébetváros Budapest egyik legkisebb, egyúttal legnagyobb népsűrűségű kerülete. Rengeteg embert vonzanak a 7. kerületi ingatlanok, hiszen sokak számára kedvező, hogy Erzsébetvárosból a főváros bármelyik részébe könnyedén el lehet jutni. Rendkívül nyüzsgő kerület, ahol az utóbbi években rengeteg fejlesztést történt. Bárhol is vásárol ingatlant a 7. kerületben, a közelben biztosan megtalálható pár percre egy bolt, ahol a bevásárlásait le tudja bonyolítani.

Több szórakozási lehetőség is van, sok egyetem is Erzsébetvárosban található. Amennyiben 7. kerületi ingatlant azért vásárolna, hogy kiadja például egyetemistáknak, itt biztosan hamar talál bérlőket, hiszen a tanulóknak fontos, hogy az intézményekhez közel találjanak albérletet. Így könnyen be tudnak érni óráikra és a közelben még munkát is tudnak vállalni.

Fedezze fel a 7. kerületi ingatlanok kínálatát, és válassza ki azokat a lakásokat, amiket szívesen megtekintene személyesen is! Mindenképp érdemes erzsébetvárosi ingatlant választania, hiszen otthonát vagy fix bevételét tudja biztosítani általa. Ha már kiválasztotta azokat a 7. kerületi ingatlanokat, amiket szeretne megtekinteni vagy kérdései lennének a lakásokkal kapcsolatban, esetleg vannak elképzelései, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!

 

Befektetés? Válasszon ingatlanta 2. kerületben!

ingatlant a 2. kerületbenManapság egyre több ember vásárol úgy ingatlant, hogy egyúttal befektetésként is tekint rá. Ahhoz, hogy ez teljesüljön, és valóban egy értékes, időtálló lakás vagy családi ház kerüljön az ember tulajdonába, megfontoltan és körültekintően kell döntést hozni ingatlanvásárláskor. Egy ház, vagy lakás értékét nagyban befolyásolja az, hogy hol helyezkedik el. A fővárosban több olyan kerület is van, ami hosszú évek óta a frekventált kategóriát erősíti, így az itt vásárolt ingatlanokra biztosan lehet befektetésként is tekinteni. Ha Ön is szeretne anyagilag kedvező döntést hozni, biztosítaná saját és családja jövőjét, vásároljon ingatlant a 2. kerületben!

A 2. kerületi ingatlanok évek óta a legértékesebb, egyúttal a legnépszerűbb kategóriát erősítik a piacon. A budai oldalt alapvetően kedveli az emberek többsége ingatlanvásárlással kapcsolatban is, viszont a 2. kerület kitűnikebből a választékból. Országosan és fővárosi viszonylatban is a 2. kerületi ingatlanokért kell a legtöbbet fizetniük a vevőknek. Ezek az árak ráadásul nem stagnálnak, hanem évről évre növekednek, tehát, ha mostanában tervez vásárolni a 2. kerületben ingatlant, pár éven belül számíthat arra, hogy a vételárnak a dupláját, sőt, tripláját is visszakaphatja az eladáskor.

Ha valamilyen módon hozzájutott egy nagyobb összeghez, érdemes azt úgy befektetnie egy2. kerületi ingatlanba, hogy a megvásárolt lakást vagy házat kiadja. A 2. kerület a bérleti díjakat tekintve is a legdrágább az országban. A kerületen belül természetesen vannak olyan részek, amelyeken kevésbé drágák a bérleti díjak. Mielőtt ilyen befektetésben gondolkodna, érdemes érdeklődnie, hogy melyek azok a területek, ahol többet is el lehet kérni az albérletekért.

Vásároljon Ön is megfontoltan és körültekintően 2. kerületi ingatlant, mert ennek köszönhetően plusz anyagi jövedelemre is szert tehet, akár hosszú távon is! Ha kérdései lennének a 2. kerületi ingatlanokkal vagy a vásárlás menetével kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

 

Az 1. kerületi ingatlanok vonzerejéről bővebben!

1. kerületi ingatlanok Saját lakást szeretne vásárolni a fővárosban? Budapest hatalmas, és különböző kerületekre, valamint budai és pesti oldalra oszlik, így nem egyszerű választani, ha arról van szó, hogy hol is rendezkedjen be az ember hosszú távon, hol alakítsa ki az új otthonát. A fővárosnak mindig is megvoltak a maga népszerű kerületei és azon részei, amik úgymond presztízzsel rendelkeznek a kedvező jellemzőiknek köszönhetően.

A legfrissebb kutatások szerint még mindig az 1. kerületben a legjobb lakni, de legalábbis ez a kerület az egyike azoknak, ahol az eladó ingatlanok a leggyorsabban elkelnek. Az 1. kerületi ingatlanok egyik legnagyobb erénye, hogy szép helyen fekszenek. Ide menekülnek azok, akiknek elegük van a zajos belvárosból, akik nem szeretnének egész évben turistacsoportokat kerülgetni, és azok az 1. kerületi ingatlanokat választják, akik zöldövezetben szeretnék felnevelni csemetéiket. Elmondhatjuk tehát, hogy az 1. kerületi ingatlanok családbarát, nyugodt, esztétikus környéken épültek.

A kerület nem csupán kellemes, de biztonságos is: itt kevesebb esély van arra, hogy az ember ingatlana betörés áldozata lesz. A szép környezet és  a biztonság is nagyon fontos, ha az ember új otthont keres, de ez még mindig nem elég ahhoz, hogy egyértelműen eldöntse a kerületek közötti versenyt.

Az 1. kerületi ingatlanok még további előnyeit is számításba lehet venni. Az 1. kerületben jellemzően minden megtalálható, amire csak szüksége lehet egy családnak, egy párnak, vagy akár egy egyedülállónak. Az intézmények, a boltok, az oktatás is ideális arányban és eloszlásban képviselteti magát  a környéken. Minden kéznél van, nem kell sokat keresgélni, ha iskola, óvoda kell, vagy elintéznivaló ügyet szeretnénk megoldani. Ráadásul, ha 1. kerületi ingatlanban él valaki, biztosan nem kell órákat töltenie utazással a munkahelyére, mert nagyon jól megközelíthető innen a város bármelyik pontja.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését és éppen lakást, vagy házat keres megvételre, lépjen velünk kapcsolatba! Az 1. kerületi ingatlanokkal kapcsolatban számos csodás lehetőséget tudunk Önnek is mutatni, ha megkeres minket elérhetőségeink egyikén!

Miért az eladó budai lakások kínálatából válasszon ingatlant?

Azok, akik manapság szeretnének a fővárosban ingatlant vásárolni, rendkívül gazdag kínálatból válogathatnak. Ez elsőre igazán pozitívnak tűnik, azonban a bőség zavarában egyszerűen képtelenség választani. Ilyenkor a végső döntés meghozatalát meg lehet könnyíteni azzal, hogy a vásárló leszűkíti a választékot saját magának. A kérdés már csak az, hogy ekkor melyik fővárosi terület kerüljön középpontba? Mi megmondjuk Önnek a választ: a legideálisabb, ha az eladó budai lakások kínálata mellett dönt!

A fővárosban a budai oldal mindig is népszerűnek számított az ingatlanvásárlások és eladások kapcsán. Ezt meg lehet figyelni különböző éves értékeléseket olvasva is; már ebből a szempontból sem választhat rosszul, ha egy eladó budai lakás mellett teszi le a voksát. Az ingatlanvásárlásra befektetésként is tekinthet, így, ha okosan választ, és később túladna a lakáson, az eredeti ár dupláját is kérheti érte!

Ha Ön csendes, nyugodt környezetben szeretné élni mindennapjait, mindenképp az eladó budai lakások kínálatát vegye szemügyre. A választékban számos olyan ingatlan található, ami olyan környezetben helyezkedik el, mintha nem is a fővárosban lenne. A legtöbb eladó budai lakást tökéletes zöld környezet öleli át, így, ha például kirándulni támadna kedve, percek alatt a természetben találhatja magát.

Az eladó budai lakásokra jellemző a gyönyörű panoráma is. Egyes vásárlók kifejezetten erre a szempontra figyelnek a választáskor, hiszen nem mindegy, hogy milyen látvány tárul nap, mint nap az ember szeme elé. Egy csodálatos kilátás nem csak élvezetes a nap bármely szakában, de az ingatlan értékét is növeli, méghozzá nem csekély mértékben!

Ha Önt meggyőzték az eladó budai lakások melletti érvek, és ebből a kínálatból választana, fedezze fel a folyamatosan frissülő választékot! Ha a vásárlás előtt kérdései lennének az ingatlanokkal, vagy a vásárlással kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

 

Adja el lakását Budapesten a mi segítségünkkel!

Nem kétséges, hogy manapság lakást eladni kifizetődő dolog. Az ingatlan árak növekedése nem áll meg, egy lakás értéke a néhány évvel ezelőttihez képest akár a dupláját is érheti. Minden ingatlantulajdonos szeretne a legjobban járni és minél nagyobb összeget kapni az eladásra hirdetett lakásért vagy házért.

Keressen meg minket bizalommal és fogadjon ingatlanközvetítőt annak érdekében, hogy a budapesti lakását a legmagasabb áron tudja eladni! Tudjuk, sokan bizalmatlanok az ingatlanosokkal szemben és inkább maguk szeretnék intézni az eladást, de sosem árt, ha profira bízza az ilyen feladatot! Tapasztalt ingatlanközvetítőként tudjuk, hogy egy adott budapesti lakást mennyiért érdemes meghirdetni és eladni, van szemünk az előnyök és a hátrányok észrevételéhez. Tudjuk, hogyan kell egy bizonytalan érdeklődőt meggyőzni, nem utolsó sorban pedig rengeteg időt spórolunk ügyfeleinknek azzal, hogy az ügyintézés terhét levesszük a vállukról.

Keresse meg irodánkat bizalommal a megadott elérhetőségeink egyikén és segítünk a legjobb áron eladni budapesti lakását!

 

Miért előnyös új építésű ingatlan mellett dönteni?

új építésű ingatlanokManapság a magas vételárak ellenére dübörög az ingatlanpiac, főként az új építésű ingatlanok terén, hiszen nem egy esetben sokkal jobb befektetésnek bizonyul egy vadonatúj lakás, mint egy használt ingatlan.

Az új építésű ingatlanokkal tulajdonképpen semmi dolguk nincsen az új tulajdonosoknak, vagyis a vételár kifizetésén túl nem kell más kiadásokkal számolniuk, ez pedig mindenképp kedvező helyzetet teremt. Sokan esnek bele abba a hibába, hogy használt ingatlant vesznek viszonylag kedvező áron, aztán a megvásárlás után kiderül, hogy jelentős anyagi kiadással kell számolni ahhoz, hogy lakható állapotúvá váljon a megvásárolt családi ház, vagy lakás. Egy új építésű ingatlant korszerűsíteni sem kell, hiszen csakis olyan alapanyagokat használnak fel a szakemberek a kivitelezéskor, amelyek megalapozzák a takarékos energiafelhasználást.

Fedezze fel Ön is új építésű ingatlanjaink kínálatát, döntsön a kedvező feltételek és a modern életvitel mellett!

Válasszon bátran használt ingatlant!

használt ingatlanAki lakásvásárlás mellett dönt, az első fontos dilemmája valószínűleg az lesz, hogy új vagy használt ingatlant nézzen. Az új építésű ingatlanok egyre népszerűbbek napjainkban, azonban véleményünk szerint mindenképpen érdemes a használt ingatlanok között is nézelődni.

Napjainkban óriási a kínálat a használt ingatlan piacon. Ezzel szemben, ha egy bizonyos környéken szeretnénk lakást vásárolni, akkor az új építésűek helyszíne viszonylag kötött lesz, maximum 1-2 lakópark jöhet majd szóba. A legfőbb előny természetesen az ár! Ugyanannyi pénzért sokkal nagyobb, vagy más szempontból előnyösebb használt ingatlant vásárolhatunk, mint újat. Nem kell számolnunk továbbá olyan hibákkal, amik egy új lakásban még előfordulhatnak. A használt ingatlant a saját ízlésünk szerint alakíthatjuk, vagy, ha olyat találunk, ami minden szempontból megfelel, akkor szinte csak be kell költöznünk.

Nézzen körül bátran Ön is használt ingatlan kínálatunkban, és ha kérdése van, vagy megtalálta álmai otthonát, keressen fel minket bizalommal!

Mi az, ami csökkentheti egy budapesti ingatlan értékét?

budapesti ingatlanokAz ingatlanvásárlási és -eladási kedv napjainkban jelentősen megnőtt, hiszen befektetésnek sem utolsó lakást venni, sőt, kifejezetten biztonságos megoldásnak számít, hiszen bérbe lehet adni, és ezáltal plusz jövedelmet termel. Nincs ez máskánt a budapesti ingatlanokkal sem!

Egy ingatlan értékének meghatározása szakember feladata, de magánemberként is tájékozódhatunk, hogy mik azok a tulajdonságok, amik feljebb, vagy lejjebb viszik egy ingatlan értékét. A budapesti ingatlanok esetében is igaz, különösen mivel sok a régi, polgári, gangos ház, hogy a földszinti lakásokért kevesen rajonganak. Hideg, sötét, esetenként zajos, így inkább magasabbra törnek a vásárlók. A lakóház állapota sem mindegy, hiszen egy elhanyagolt épületbe nem szívesen tér be senki sem, ráadásul a szomszédokat is minősíti egy elhanyagolt épület. Apropó, szomszédok: a zajos, kétes hírű szomszédság egyetlen ingatlan értékét sem fogja felfelé srófolni. A budapesti ingatlanok – a város méretéből adódóan – sokféle környéken helyezkedhetnek el, és azok a kelendőbbek, ahol jó a közlekedés, de mégis csendes a környék.

Lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken, akár eladna, akár vásárolna ingatlant Budapesten!

Eladó lakások Budán – ha inkább a nyugalmat választaná

Eladó lakások Budán – ha inkább a nyugalmat választanáA főváros legnépszerűbb része – ingatlanvásárlási szempontból – a belváros, de ha Ön inkább olyan környéken fektetné be a pénzét, ahol nagyobb a nyugalom, akkor válasszon egy eladó lakást Budán!

Ízléstől függ, hogy milyen környéken vásárolunk magunknak ingatlant, ahol később élni szeretnénk. Buda minden igényt kielégít, hiszen vannak nyüzsgőbb részei, mint a Széll Kálmán tér környéke, vagy a Móricz Zsigmond körtér, de olyan nyugodt, kertvárosias környezetben is vásárolhatunk lakást, mint Pasarét, a 12. kerület, vagy Budafok. Ráadásul bőséges a kínálat eladó lakásokból Budán, hiszen az ingatlanbefektetők nagy része inkább Pest frekventáltabb helyein hagyja a pénzét. Nyilván vannak magasabb árfekvésű környékek Budán is, de találhatunk igen kedvező árú eladó ingatlanokat; az óbudai, vagy kelenföldi panellakások ára például még mindig jócskán a pestieké alatt marad!

Ha ingatlant vásárolna, tekintse meg eladó lakásainkat Budán, és válasszon olyat, amibe szívesen fektetné a pénzét! Kérdése lenne, esetleg tanácsot kérne? Keressen bennünket megadott elérhetőségeinken!

Vásároljon új építésű lakást Budapesten!

Vásároljon új építésű lakást Budapesten!Lakásvásárláson gondolkodik? A fővárosban keresi a tökéletes otthont? Érdemes a budapesti új építésű lakások közül választania, mert számtalan előnnyel rendelkeznek a használt lakásokkal szemben!

A budapesti új építésű lakások egy része már kulcsrakész állapotban van, aminek az előnye az, hogy akár azonnal be is lehet költözni. Ha tehát mielőbb szeretné új otthonát birtokba venni, akkor ilyet válasszon! A hátránya, hogy így a lakás kialakításába már nincs lehetőség beleszólni, minden olyan lesz, ahogy a tervezők megálmodták. Ha azonban van ideje várni, akkor érdemes az olyan projektek egyikébe fektetnie a pénzét, amik még készülnek. Így Ön határozhatja meg a burkolatok színét és típusát, sőt, bizonyos esetekben még a lakás elrendezésének egy részét is! Válasszon igényei szerinti otthont, hogy kényelmesen és komfortosan élhessen hosszú évekig!

Ha budapesti új építésű lakást szeretne vásárolni, tekintse meg kínálatunkat, kérdés esetén pedig vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

Az élet a fővárosba szólítja? – Fedezze fel budapesti eladó ingatlanjaink választékát!

Az élet a fővárosba szólítja? – Fedezze fel budapesti eladó ingatlanjaink választékát! Vitathatatlan, hogy az élet kiszámíthatatlan, és nap, mint nap új lehetőségekkel ajándékozza meg az embereket. Egy új munkaajánlatnál előfordulhat, hogy a felkínált munka nem a lakóhelyhez kötődik, hanem máshová, például a fővárosba, azonban az új munkalehetőséget emiatt nem szabad visszautasítani. Ha Ön is hasonló helyzetben van, hosszú távra tervez, és költözne is, tekintse meg budapesti eladó ingatlanjainkat!

Budapesti eladó ingatlanjaink választéka rendkívül gazdag, így könnyedén a saját igényeihez és pénztárcájához igazíthatja a ház, vagy lakás megvásárlását, és rövid időn belül meglelheti álmai otthonát a fővárosban. Nem csak a széles kínálat biztosítására törekszünk, hanem arra is, hogy ezt részletes keresőnkkel átláthatóvá tehessük ügyfeleink számára, így gyorsan és könnyedén leszűkíthető a megfelelő ingatlanok listája.

Ha kérdése lenne eladó budapesti ingatlanjainkkal kapcsolatban, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Eladó lakás Budapest belvárosában? Keresse velünk!

Eladó lakás Budapest belvárosában? Keresse velünk!Az ingatlanpiac mostanában igazán élénk, sokan adnak el és vásárolnak lakást. A főváros természetesen most is a piac központjának számít, itt vannak eladó lakások minden kerületben. Eladó lakást Budapest belvárosában nem nehéz találni, egyre többen tekintenek az ilyen ingatlanokra ugyanis befektetésként. Ki lehet őket adni, vagy felújítani és egy idő után túladni rajtuk, de vannak, akik kifejezetten a központi elhelyezkedés miatt szeretnének itt lakni.

Ön is szeretne vásárolni eladó lakást Budapest belvárosában? Keressen minket bizalommal, és mi segítünk, hogy megtalálja az igényeinek és elvárásainak legjobban megfelelő ingatlant! Igazán sokszínű kínálattal rendelkezünk, és rengeteg időt megspórolunk Önnek, hiszen kifejezetten az Ön profiljába illő eladó lakásokat mutatjuk meg, így célirányosan kereshet anélkül, hogy az idejét vesztegetné.

Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken, hogy minél előbb megtalálhassa a legjobb eladó lakást Budapest belvárosában!

Eladó új lakást keres Budapesten? Kínálatunkban megtalálhatja álmai otthonát!

Eladó új lakást keres Budapesten? Kínálatunkban megtalálhatja álmai otthonát! Mostanság dübörög az építőipar, aminek köszönhetően egyre több új lakás jelenik meg az ingatlanpiacon, főként a fővárosban, azonban ahhoz, hogy egy potenciális vevő meglelje a számára ideális otthont, rengeteg lakást kell megtekintenie. Ha Ön is tervezi a jövőben az ingatlanvásárlást, azonban a böngészés kényelmesebb formáját választaná, fedezze fel budapesti, eladó, új lakásaink kínálatát!

Budapesti, eladó, új lakásaink kapcsán igyekeztünk a lehető legváltozatosabb kínálatot biztosítani annak érdekében, hogy bármelyik ügyfelünk meglelhesse az igényeinek és pénztárcájának megfelelő ingatlant. Természetesen nem csak ezek a szempontok fontosak egy budapesti, eladó, új lakás megvásárlása kapcsán, hanem az ingatlanpiac alakulása is. Ahhoz, hogy jó döntést hozzon az ügyfél, érdemes a korábbi éveket áttanulmányoznia, így, ha a most megvásárolt ingatlant később tovább értékesítené, nem fogja meglepetés érni a vételárral kapcsolatban. Nem mindegy, hogy melyik kerületben vásárol; ezt mérlegelje, mielőtt belevág a vásárlásba!

Ha további kérdései lennének budapesti, eladó, új lakásainkkal kapcsolatban, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Fedezze fel eladó budai lakásaink kínálatát!

Fedezze fel eladó budai lakásaink kínálatát! Azok az emberek, akik a fővárosban szeretnék megtalálni álmaik ingatlanját, nemcsak a megvásárolni kívánt lakás paramétereit veszik figyelembe, hanem azt is, hogy milyen területen helyezkedik el az ingatlan. Ezzel kapcsolatban sokak számára előnyt élveznek azok a lakások, amelyek csendes és nyugodt környezetben vannak, a kérdés már csak az, hogy ezekből az ingatlanokból hol található a legnagyobb választék Budapesten belül? A választ nagyon egyszerűen megkaphatja, ugyanis eladó budai lakásaink szinte csak ilyen területeken helyezkednek el.

Buda az egyik legnépszerűbb terület az ingatlanvásárlás szempontjából, nem véletlenül, ugyanis a budai eladó lakások zöme nyugodt, zöld környezetben fekszik, mégis közel a belvároshoz. Így aki egy kis csöndre vágyna, ehhez nem kell az agglomerációba vagy azon kívülre költöznie.

Legyen tulajdonosa egy páratlan panorámájú, értékes ingatlannak, ehhez pedig ismerkedjen meg budai eladó lakásaink választékával! Ha további információkat szeretne megtudni az ingatlanokról, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Melyek a legnépszerűbb budapesti ingatlanok kerület szerint?

Melyek a legnépszerűbb budapesti ingatlanok kerület szerint?A budapesti ingatlanpiac mozgásban van, folyamatosan kerülnek piacra újabb eladó sorba kerülő lakások és házak, a keresletre sem lehet panasz. Akik budapesti ingatlanokat szeretnének értékesíteni, az árképzés előtt nem árt tájékozódniuk, hogy mit és hol keresnek a legtöbben, így nem eshetnek abba a hibába, hogy áron alul adják el budapesti ingatlant vagy túlárazzák azt.

Budapest kerületeinek kedveltsége változik. Az olyan, töretlen népszerűségnek örvendő, élhető városrészek mellett, mint amilyen az 1., 2., vagy a 12. kerület, más budapesti kerületek is feljövőben vannak. Mely kerületekbe szeretnének a legtöbben költözni, hol érnek ma többet az eladó budapesti ingatlanok? Ahol jó a közbiztonság, jó állpotúak a lakások, minden megtalálható és van zöld övezet is.

A 13. kerület már egy ideje feljövőben van, ez nem újdonság, de mellette ott a 9. kerület is, ami egyre szépül, megújul és fejlődik is. Sok a zöld terület, jó a közlekedés, kiválóak az adottságok, a belváros közelében van, de kívül esik a buli negyedből. Hasonló tulajdonságok jellemzik a 11. kerületet is, így ott is értékesebbek manapság a budapesti ingatlanok.

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, ha eladna vagy vásárolna budapesti ingatlant, segítünk, hogy sikeres legyen az üzlet!

Hosszú távú befektetés? Fedezze fel az eladó budapesti lakások kínálatát!

Hosszú távú befektetés? Fedezze fel az eladó budapesti lakások kínálatát! Amikor az ember rendelkezik egy kis félretett pénzzel, természetesen olyan befektetési lehetőséget keres, amivel még nagyobb vagyonhoz juthat. Ha Ön is hasonló helyzetben van, a jó hír, hogy nem kell sokat gondolkodnia ezzel kapcsolatban, ugyanis, ha megtekinti eladó budapesti lakásainkat, azonnal tudni fogja, hogy mibe fektesse vagyonát. Eladó budapesti lakásaink hosszú távon kiváló befektetésnek minősülnek, több szempontból is.

Ha lakhatáshoz vásárolja az ingatant, majd pár év múlva úgy dönt, hogy azt eladná, jelentősen nagyobb összegért adhat túl rajta, azonban ehhez valóban jó környéken kell lennie a lakásnak. Erről érdemes tájékozódni, ugyanis vannak olyan kerületek, amelyek évek óta töretlen népszerűségnek örvendenek és ez várhatóan így lesz a jövőben is, illetve vannak olyanok, amik már feltörekvőben vannak.

Amennyiben lakásba fektet, azt kiadhatja a megvásárlás után azonnal, melynek köszönhetően havonta jelentős plusz bevételre tehet szert, ugyanis albérletekre mindig volt, van és lesz kereslet!

Tegyen szert előnyökre eladó budapesti lakásainkkal, a vásárláshoz vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

phone
Telefon: (06-1) 225-1184
E-mail: buda@region.hu
Elérhetőségek
arrow
Facebook
Blogger
Twitter
Tweet
Youtube