English
Hívjon Minket bizalommal
(06-1) 225-1184
Ingatlan, lakás, befektetés, Budapest belvárosában, ingyenes hitelügyintézéssel!
402 ingatlanhirdetés
Ingatlan keresés...
Eladó
Kiadó
Használt ingatlan
Új építésű ingatlan
Ár: -

Rólunk

Üdvözli Önt a Region Ingatlanközvetítő Iroda minden munkatársa!

belvárosi lakás BudapestIrodánk elsősorban Budapest belső kerületeiben ( I., II., V., VI., VII., VIII., IX., XI., XII., valamint XIII., XIV. belső részei ) található használt lakások, új építésű- és egyéb ingatlanok közvetítésével, forgalmazásával, valamint hitelügyintézéssel foglalkozik, ezen belül teljes körű szolgáltatást nyújtva kedves Ügyfeleinek.

Több 10 éves ingatlanközvetítői és tanácsadói tapasztalatokat összegyúrva, sikerült a lehető leghatékonyabb módszert kidolgoznunk, melynek segítségével a Budapest belvárosi ingatlanpiac fontos tényezőjévé váltunk. Jelenleg 3 irodánk segíti Önt a kényelmes és hatékony ügyintézésben, de rövid időn belül újabb ingatlanirodák nyitását tervezzük.

Munkatársaink felkészültsége, ügyfélközpontúsága valamint az ingatan piac változásainak rugalmas követése, mind az Ön  ingatlanügyletének hatékony megoldását szolgálja.

Ha belvárosi ingatlan, akkor Region!
Önt is várjuk elégedett ügyfeleink táborába!

Ingatlant venne vagy eladna? Válassza ingatlanirodánkat!

budapesti ingatlanokAz ingatlanpiac folyamatos mozgásban van, viszont eladásnál és vásárlásnál is rendkívül körültekintőnek kell lenni, hiszen könnyen megtörténhet az, hogy rossz üzletet köt, ha elhamarkodottan és kellő tájékozottság nélkül dönt ingatlannal kapcsolatban! Ha új otthonra váltana, vagy lakásának eladásával a lehető legmagasabb árat szeretné kapni, nem kell ingatlan hirdetéseket böngésznie, csak válassza budapesti ingatlanirodánkat!

Szakembereink naprakészek az ingatlaneladás és -vásárlás terén, így elkerülhetők a kellemetlen percek és az anyagi veszteségek is, hiszen kollégáink megakadályozzák, hogy rossz üzletet kössön egy vétel vagy eladás során!

Nemcsak az eladásban nyújt segítséget ingatlanirodánk, hanem az új otthon keresésében is, ehhez elég munkatársainknak elmondania igényeit álmai lakásával kapcsolatban, majd igyekeznek felkutatni Önnek azokat az ingatlanokat Budapesten, amelyek szóba jöhetnek egy lakásvásárlás során.

Ne vágjon bele szakemberek nélkül az ingatlaneladásba vagy -vásárlásba! Keressen minket bizalommal budapesti ingatlanokkal kapcsolatban!

 

Milyen egy jó ingatlan hirdetés?

belvárosi ingatlan BudapestHa szeretnénk eladni a lakásunkat, akkor az első és legfontosabb dolgunk, hogy egy olyan hirdetést írjunk, ami felkelti az érdeklődést. Ez azonban nem egyszerű feladat. Nézzük, milyenek a jó ingatlan hirdetések!

Az olyan ingatlan hirdetések, amelyek hiányosak, nem tartalmazzák az alapinformációkat, nyilvánvalóan nem lesznek sikeresek. Mindenképpen legyen benne a pontos méret, a helyiségek felosztása és az alaprajz. Fontos, hogy hol található pontosan és természetesen az ára. Minél részletesebb a leírás, annál nagyobb eséllyel keresnek meg olyanok, akik valóban a hirdetett lakáshoz hasonlót keresnek. Írjuk le az állapotát magának az épületnek is!

Fontos továbbá, hogy a fénykép nélküli ingatlan hirdetések az emberek szemében kevésé tűnnek megbízhatónak és sokkal kevesebb érdeklődő veszi fel a tulajdonossal ténylegesen a kapcsolatot.

Szeretné eladni a lakását? Vagy épp álmai otthonát keresi? Forduljon hozzánk bátran, bízza ránk magát! Budapesti ingatlanok széles választékát találja honlapunkon!

phone
Telefon: (06-1) 225-1184
E-mail: buda@region.hu
Elérhetőségek
arrow
Facebook
Blogger
Twitter
Tweet
Youtube