English
Hívjon Minket bizalommal
(06-1) 225-1184
Ingatlan, lakás, befektetés, Budapest belvárosában, ingyenes hitelügyintézéssel!
409 ingatlanhirdetés
Új ingatlan kereső...
Kerület
Jelenleg a fehérrel jelölt kerületekben kínálunk újépítésű lakásokat
I.
II.
III.
IV.
V.
VI.
VII.
VIII.
IX.
X.
XI.
XII.
XIII.
XIV.
XV.
XVI.
XVII.
XVIII.
XIX.
XX.
XXI.
XXII.
XXIII.

Átadott:
Szerkezetkész:
Építés alatt:

VI. ker. WestEnd loft

Terézváros középső részén, Andrássy út mellék utcájában, séta távolságra a Teréz körúttól ajánljuk figyelmébe ezt a projektet. Az épület karnyujtásnyira helyezkedik el a WestEnd bevásárló központtól, az új lakások kivitelezésével párhuzamosan A-tól Z-ig megújul. A lépcsőházba modern felvonó került beépítésre. Külön tároló kerül kialakításra a szemetesek részére így a lakások megközelítéséhez nem kell a szeméthegyeken átkelni. Minden lakáshoz kizárólagos használatú terasz tartozik. A parkolás a szomszédos épületben megoldható. A burkolatok még választhatóak. A cég előző 6 sikeres projektje a VI-VII. kerületben referenciaként megtekinthető. A lakók nyugalmának érdekében a 4. emeletet mágneskártyás beléptetőrendszerrel látják el.

 • WestEnd loft
  Budapest, 6. kerület
  64.900.000 Ft
  Típus:
  Alapterület:
  Szobák száma:
  Állapot:
  Emelet:
  Lakás
  82 m2
  2 szoba 1 félszoba
  Szerkezetkész
  3. emelet
  WestEnd közelében két háló,szobás dupla komfortos, utcai duplex lakás 9m2-es terasszal, eladó. Terézváros középső részén található az a két épület mely teljesen...
  9 db kép
 • WestEnd loft
  Budapest, 6. kerület
  51.282.000 Ft
  Típus:
  Alapterület:
  Szobák száma:
  Állapot:
  Emelet:
  Lakás
  96 m2
  3 szoba 1 félszoba
  Szerkezetkész
  3. emelet
  Terézváros középső részén, Andrássy út mellék utcájában, séta távolságra a Teréz körúttól ajánljuk figyelmébe ezt az izgalmas, új építésű, duplakomfortos duplex...
  11 db kép
 • WestEnd loft
  Budapest, 6. kerület
  55.038.500 Ft
  Típus:
  Alapterület:
  Szobák száma:
  Állapot:
  Emelet:
  Lakás
  101 m2
  3 szoba 2 félszoba
  Szerkezetkész
  3. emelet
  Terézváros középső részén, Andrássy út mellék utcájában, séta távolságra a Teréz körúttól ajánljuk figyelmébe ezt az izgalmas, új építésű 4 hálószobás duplex l...
  8 db kép
Az épület bemutatása

A társasház teljes felújítása mellett 10 lakásos emeletráépítéses tetőtérbeépítés valósul meg. A századfordulós lakóépület zártsorú beépítésű területen helyezkedik el, pontosan az Andrássy út vonzáskörzetében. A belső udvarban kert kerül kialakításra, térburkolattal és egy kis zöld felülettel - eklektikus stílusban.

A projekt kivitelezése során a meglévő épület felújításra kerül (homlokzatok, kapualj, belső udvar, gépészeti- és elektromos vezetékek), a személyfelvonó pedig az egykori melléklépcsőházban kap helyet.

A harmadik emeleten 10 + 7db lakóegység kapott helyet. A tetőtéri helyiségekhez saját tetőterasz kerül kialakításra.


• ALAPOZÁS

Pinceszinti alapozás megegyezik az eredeti épület alapozásával, mivel a statikai számítások szerint megerősítésre nem volt szükség.• FALAZATOK:

A függőleges teherhordó szerkezetek monolit vasbeton pillérszerkezetből és 30 vtg. Ytong P2‐0,5 NF+GT falazóblokkból, a lakások egymástól való elhatároló falai mészhomoktéglából készülnek. A lakások válaszfalai 10 cm‐es Ytong válaszfallap téglából készülnek.


• FÖDÉMEK:

Az emeletközi födémek Porotherm béléstestes‐vasbeton gerendás szerkezetek. A lakásokon belüli födémek bentmaradó zsalus monolit vasbeton födémek.
• HANGSZIGETELÉS

A lakáselválasztó falak 25 cm Silka HML 250 NF+GT mészhomoktéglából készülnek. A gépészeti ejtővezetékek hangszigetelő csőhéj burkolatot kapnak. A hideg és melegvíz hálózat csővezetékei hőszigeteléssel tervezettek. A tetőtéri födémszerkezetbe a kopogó hang gátlásának megakadályozására 5 cm lépéshang gátló Austrotherm AT‐L2 kerül elhelyezésre.V.NYÍLÁSZÁRÓK:

A belső homlokzati ablakok és erkélyajtók, valamint az utcai homlokzati nyílászárók, műanyag tok‐ és szárnyszerkezetűek, hőszigetelő üvegezésűek, 5‐6 légkamrás kivitelben, u= 1,0 W/m2K. Az összes belső udvari helyiség ablakai és teraszajtói kívülről szerelhető és szervízelhető ún. rejtett tokos redőny elhelyezési lehetőséget kapnak

• Bejárati ajtó:

A lakásbejárati ajtók MABISZ előírás szerinti biztonsági bejárati ajtók, ajtólapok közötti hő‐hangszigeteléssel.

• Lakáson belüli ajtó:

A belső ajtók dekorfóliás ajtók 35.000,- HUF/db egységárral + kilincs szett 2.500,- HUF/db.


• BURKOLATOK:

• Hidegburkolatok:

A függőfolyosókon, lift előterekben és teraszokon csúszásmentes, fagyálló kőporcelán burkolat – tetőteraszokon kőporcelán vagy faburkolat ‐ készül. A belső helyiségekben szintén kőporcelán burkolatok 3.500,- HUF/m2 egységárral, + 1.500,- HUF/m2 fektetési segédanyag.VI.2 Melegburkolatok:

A bemutatott burkolatok közül választott típus 3.000,- HUF/m2 egységárig, mely nem tartalmazza a fektetési segédanyagokat.

• FELÜLETKÉPZÉS:

Diszperziós 2 rétegű belső falfestés, míg a külső térben vékonyvakolat készül.• ÉPÜLETGÉPÉSZET

• Vízellátás:

A vízhálózat réz illetve műanyag csöves rendszerű, A gépészeti szerelvények, az Alföldi kerámia alaptípus típuscsalád termékei.


• Fűtés, hűtés

A lakásokban házközponti fűtés kerül kialakításra egyedi almérőkkel, a mindenkori szabványoknak, előírásoknak megfelelő kialakítással, CO érzékelővel, fűtésszűrővel.

A fűtés a hidegburkolatos helyiségekben valamint a nappaliban padlófűtéssel történik, a hálószobákban acéllemez lapradiátorok, a fürdőszobában kiegészítésként törölközőszárítós radiátor kerül beépítésre.


Az alapszerelés többrétegű csővel történik.


A lakásokhoz klíma alapszerelés készül, természetesen az elektromos hálózat kiépítésével együtt.

• Szellőzés:

A WC ill. fürdő helyiségek lehetőleg természetes szellőztetési lehetőséggel kerülnek kialakításra. A belső terű fürdőszobák, WC‐k ventillátoros szellőzést kapnak. Minden konyhában a tűzhely felett, páraelszívó berendezés üzemeltetésének lehetőségét biztosítjuk.• ELEKTROMOSSÁG

• Erősáramú rendszer:

A lakásokban rendelkezésre álló mért csatlakozás 1×32 A, de a mérőhelyek 3 fázisú mérő fogadására is alkalmasak. A teljes elektromos hálózat falban szerelt védőcsövekbe húzott tömör rézvezetékekkel készül, megfelelő biztonsági földeléssel.

A lift működéséhez szükséges erősáramú kábel kiépítése


• Gyenge áramú rendszer Telefonhálózat, TV hálózat:
A telefonhálózat és a központi TV hálózat részére a lakásokon belül védőcsövezés és vezetékezés készül.

Riasztó hálózat

A lakásokban alap védőcsövezés épül a bejárati ajtóhoz nyitás érzékelő részére a kezelő táblához, előkészítve rendszer szerelésére.

Egyebek

A közművek bekötő vezetékeinek esetleges bővítése, a közműfejlesztési hozzájárulás megfizetése nélkül. (e műszaki tartalom a feltárások és a szükséges egyeztetések után pontosítandó)

A szomszédos ingatlanok kéményeit érintő munkanemek.

A rendelkezésre bocsátott lift tervekben szereplő liftek megépítése.


A Beruházó fenntartja a jogot magának, hogy a leírt anyagokat más, legalább azonos minőségű, vagy értékesebb anyagokkal váltsa fel!

Értékesítő:
 Andrássy Róbert
 06-70-367-5765
 1015 Budapest, Batthyány utca 4.
 (06-1) 225-1184
Visszahívás
kérése a fenti ingatlannal kapcsolatban

(Kérjük az üzenet elküldése előtt ellenőrizze adatait!)
 Név:
 Tel.:
 E-mail:

phone
Telefon: (06-1) 225-1184
E-mail: buda@region.hu
Elérhetőségek
arrow
Facebook
Blogger
Twitter
Tweet
Youtube