English
Hívjon Minket bizalommal
(06-1) 225-1184
Ingatlan, lakás, befektetés, Budapest belvárosában, ingyenes hitelügyintézéssel!
409 ingatlanhirdetés
Új ingatlan kereső...
Kerület
Jelenleg a fehérrel jelölt kerületekben kínálunk újépítésű lakásokat
I.
II.
III.
IV.
V.
VI.
VII.
VIII.
IX.
X.
XI.
XII.
XIII.
XIV.
XV.
XVI.
XVII.
XVIII.
XIX.
XX.
XXI.
XXII.
XXIII.

Átadott:
Szerkezetkész:
Építés alatt:

VI. ker. Central loft

Operanegyed szívében lévő ingatlan fejlesztés lakásait ajánljuk figyelmébe ahol kimagaló ár-érték aránnyal, a belváros központjában, vásárolhat új építésű ingatlant egy hangulatos klasszicista bérház felső szintjein. A patinás múltnak és nagyberuházók reklám hadjáratának, ma már fogalommá vált bulinegyednek köszönhetően a divatos környéken folyamatos a megújulás és az 1830-as években épült műemlék épületek jól megférnek napjaink ízléses és ízléstelen épületeivel egyaránt. A környező utcák jelentik Budapest igazi központját, ahol még mindig népesek a lakóházak, éttermek és kávéházak és a lépten-nyomon működő színházak és szórakozóhelyek gondoskodnak az idő múlatásáról. Az épületből kilépve pillanatok alatt elérhető akár az Andrássy út, vagy akár a Vörösmarty tér is. A tömegközlekedés egy szóval jellemezhető: Deák Ferenc tér. Aki mégis szeretne gépkocsival közlekedni és gépkocsiját nem szeretné az utcán hagyni, annak a zsebébe kell nyúlnia és 4.000.000 - 5.000.000 forint közötti összegért vásárolhat, vagy 40.000Ft/hó-ért válthat bérletet a szomszédos mélygarázsban. Természetesen a VI. kerület által kibocsájtott parkolási engedéllyel ( amely minden kerületi lakosnak „alanyi” jogon jár) az utcán parkolás ingyenes. Az épület jelenleg földszint plusz két szint, amely mint műszakilag, mint esztétikailag teljesen megújul a 3. és 4. emelet kialakításával párhuzamosan, ahol 13 új lakás kerül kialakítására, melyek a kedvező tájolásnak és a benapozásnak köszönhetően kifejezetten napfényesek lesznek. A kivitelezés folyamán az egyik elsődleges szempont, hogy a megújuló korhű épületrészekkel összhangban, minőségi anyagokból és stílusos építészeti megoldásokkal kerüljenek kialakításra az új szintek és az azon elhelyezkedő ingatlanok a leendő tulajdonosok igényeit maximálisan szemelőt tartva. A lakások belső kialakítást tekintve a cél, hogy a jó minőségű anyagok felhasználásával, harmonikus színvilággal tartós és lakható otthonok kerüljenek átadásra. A lakás vételára a kulcsrakész állapotra érvényes, a vevő elképzeléseinek csak a megvalósíthatóság szabhat határt és opcionálisan számtalan extra rendelhető. Jöjjön és licitáljon amíg nem késő!!!

 • Centrál Loft
  Budapest, 6. kerület
  117.500.000 Ft
  Típus:
  Alapterület:
  Szobák száma:
  Állapot:
  Emelet:
  Lakás
  117 m2
  4 szoba 1 félszoba
  Új építésű
  3. emelet
  Operanegyed szívében lévő ingatlan fejlesztés lakásait ajánljuk figyelmébe ahol kimagaló ár-érték aránnyal, a belváros központjában, vásárolhat új építésű ingat...
  14 db kép
 • Centrál Loft
  Budapest, 6. kerület
  55.000.000 Ft
  Típus:
  Alapterület:
  Szobák száma:
  Állapot:
  Emelet:
  Lakás
  56 m2
  2 szoba
  Új építésű
  4. emelet
  DNy-i tájolású kétszobás, lakás csendes nagy ablakokkal. Operanegyed szívében lévő ingatlan fejlesztés lakásait ajánljuk figyelmébe ahol kimagaló ár-érték aránn...
  7 db kép
M Ű L E Í R Á S


Újfödém
Új vendégfödém ill. az új szinteken a födém szerkezet: I-140-es acélgerenda ill. monolit vasbeton födémek kerülnek elhelyezésre. Fölötte kopogás elleni lépésálló ásványgyapot szigetelés kerül beépítésre. Ezt követően 5-7 cm vastag szigetelést védő beton valamint aljzatkiegyenlítő Padlopon® kerül beépítésre.
Falazatok
a.) Külső tartószerkezeti falak: 25-ös Ytongból/PORFIX téglából készülnek, a fal külső felülete 8 cm-es Dryvit hőszigetelő rendszerrel, van hőszigetelve. …
b.) Lakás elválasztó falak: 25-as Ytongból készülnek, /a gyári hangszigetelési minősítése 42 dB/ a falak kétoldalt vakolva 3-4 cm vastagon kerülnek kivitelezésre./ 68 dB/. Az EU-s szabvány szerint 54 dB az előírt belvárosi viszonylatban. A gyártó szerint az általuk leírt kivitelezési szerint így megfelel az előírtaknak. ……………………………………
c.) Lakáson belüli válaszfalak: 10-es Ytongból kerülnek kivitelezésre.
Nyílászárók - Ajtók, ablakok
Főbejárati ajtó MABIS minősített biztonsági kültérre beépített ajtólapok között hőszigetelő anyag beépítéssel készült. A záródás: több ponton záródókivitelű.
Ablakok-teraszajtók műanyag szerkezetűek 6 légkamrás kivitelben 1,0 W/m²K üvegezéssel.
Beltéri ajtók lakáson belül MDF alapanyagú, fóliázott kivitelű ajtók kerülnek beszerelésre bruttó 90 000,- Ft. értékben.
Tetősíkablakok FAKRO gyártmányú, hőszigetelt üvegezésű szabvány ablakok.
Elektromos hálózat
Műanyag csőbe szerelt rézvezeték hálózat, lakásonként a becsatlakozó áram 1 x 32A. Továbbá a mérőhelyek előkészítve 3 fázisú mérők fogadására (csak a nagy lakások esetében). Lakáson belül telefon és TV csatlakozás kerül kiépítésre, kapcsolók, dugaljak LEGRAND - VALENA CSALÁD típusok. Az előbb említett műszaki tartalom igény szerint (riasztó, elektromos rendszer, stb.) módosítható a két fél írásos megállapodása esetén.
Riasztó alapkiépítés, előkészítve a rendszer szerelésére.
Vízszerelés
Henco rendszerű hálózat, csőhálózat
A csaptelepek egykaros kivitelűek MOFÉM-TEKA gyártmányúak, MAMBO típuscsalád.
Fürdőkád alaprajz szerint – anyaga AKRIL. – 80.000,- Ft, illetve zuhanyfülke 150.000,- Ft
Kézmosó fehér porcelán, FEROMIX, ill. MORMITE porcelán gyártmányúak. -50.000.- Ft
A WC beépített tartályos rendszerű SCHELL típusú, rászerelt wc-csészével Alföldi típusú, magyar gyártmány. -30.000.- Ft
Az ár a wc-tetőt nem tartalmazza.
Vízszűrő beépítése a vízmérő óra elé.
Fűtés hálózat
A nappaliban, a konyhában, a fürdőszobában és hálószobákban padlófűtés kerül kialakításra, valamint a fürdőszobában ezenfelül törölközőszárítós radiátor kerül beszerelésre. A fűtést szintén a földgázról üzemeltetett ARISTON típusú (turbó) kombi cirkó kazán szolgáltatja. A (turbó) kombi cirkó kazán CO érzékelővel van ellátva, valamint fűtésszűrő van beszerelve mely tisztítható.
Falak
Glettelve, csiszolva, festve diszperziós beltéri falfestékkel, amely fehér illetve pezsgő színű, illetve igény szerint megbeszélés alapján.
Padlóburkolatok
Fürdőszobában, zuhanyzóban, előszobában, kamrában, konyhában, étkezőben: mázas kerámia max. bruttó 10.000,- Ft /m árral számolva. Ez tartalmazza 1. 000,- FT értékben a szegélyeket és a segédanyagokat.
Fürdőszobák szerelvényezve, ill. bútorozva:
- mosdó alatti szekrény, egyedi gyártású választható szinekben, cca. - 50.000,- Ft
- a tükör keretben vagy burkolatba süllyesztve kerül beépítésre, cca. – 20.000, - Ft
- a lámpák süllyesztett illetve tükör fölé szerelt kivitelben, cca. – 20.000. - Ft
A nappaliban, a hálószobában laminált nagy kopás állóságú parketta max. bruttó 10.000,- Ft /m árral számolva. Ez tartalmazza 1. 000,- FT értékben a szegélyeket és a segédanyagokat.
Falburkolatok
A fürdőszoba és WC falai 2 méter magasságig mázas kerámia burkolatot kapnak max. bruttó 10.000,- Ft /m árral számolva. Ez tartalmazza 1. 000,- FT értékben a szegélyeket és a segédanyagokat.
Klímaberendezés
Alapszerelés - értendő csövek illetve elektromos hálózat kiépítve, bel és kültéri egység helyének előkészítése.
Szellőző – elszívó berendezések
A WC ill. fürdő helységekben lehetőség szerint ablakok kerülne kialakításra, valamint ventillátoros szellőző. A konyhában elszívó gép csatlakozására a csővezeték előkészítve. Minden egyes elszívó pont önálló csőrendszerrel kerül kivezetésre.
Árnyékolás
- Nyílászárókra redőnytokok felszerelve süllyesztett beépítéssel redőny, illetve szúnyogháló fogadására előkészítve.
Terasz
- Áram csatlakozó kiépítve. Hidegvíz csatlakozási pontok kiépítve.
- Burkolat: részben Wpc rendszerű teraszburkolat 12.000,-Ft/m² áron, részben mosott gyöngykavics szórt burkolat (fordított rendszerű hő- és vízszigeteléssel)
Konyha
- A konyhabútort a lakás műszaki tartalma nem tartalmazza.

Értékesítő:
 Andrássy Róbert
 06-70-367-5765
 1015 Budapest, Batthyány utca 4.
 (06-1) 225-1184
Visszahívás
kérése a fenti ingatlannal kapcsolatban

(Kérjük az üzenet elküldése előtt ellenőrizze adatait!)
 Név:
 Tel.:
 E-mail:

phone
Telefon: (06-1) 225-1184
E-mail: buda@region.hu
Elérhetőségek
arrow
Facebook
Blogger
Twitter
Tweet
Youtube