English
Hívjon Minket bizalommal
(06-1) 225-1184
Ingatlan, lakás, befektetés, Budapest belvárosában, ingyenes hitelügyintézéssel!
409 ingatlanhirdetés
Új ingatlan kereső...
Kerület
Jelenleg a fehérrel jelölt kerületekben kínálunk újépítésű lakásokat
I.
II.
III.
IV.
V.
VI.
VII.
VIII.
IX.
X.
XI.
XII.
XIII.
XIV.
XV.
XVI.
XVII.
XVIII.
XIX.
XX.
XXI.
XXII.
XXIII.

Átadott:
Szerkezetkész:
Építés alatt:

VI. ker. Panoráma projekt 2

Belváros egyik legkeretesebb részén a Bazilika és Operaház közelében kínálunk eladásra új építésű, magas minőségben megépített lakásokat. A két emeletes eklektikus társasház az emelet ráépítéssel párhuzamosan teljesen megújul, a gépészeti felújításon kívül teljes homlokzati rekonstrukció mellett új 8 személyes felfonó kerül beépítésre a cselédlépcsőház helyére. A belső udvart modern díszkert váltja fel és külön rejtett szemetes tároló kerül kialakításra.

 • Panoráma projekt 2
  Budapest, 6. kerület
  101.934.200 Ft
  Típus:
  Alapterület:
  Szobák száma:
  Állapot:
  Emelet:
  Lakás
  125 m2
  3 szoba
  Új építésű
  5. emelet
  Belváros egyik legkeretesebb részén a Bazilika és Operaház közelében kínálunk eladásra új építésű, magas minőségben megépített lakásokat. A négy emeletes eklekt...
  13 db kép
 • Panoráma projekt 2
  Budapest, 6. kerület
  121.663.400 Ft
  Típus:
  Alapterület:
  Szobák száma:
  Állapot:
  Emelet:
  Lakás
  143 m2
  3 szoba
  Új építésű
  5. emelet
  Belváros egyik legkeretesebb részén a Bazilika és Operaház közelében kínálunk eladásra új építésű, magas minőségben megépített lakásokat. A négy emeletes eklekt...
  13 db kép
Az épület bemutatása
A századfordulós lakóépület zártsorú beépítésű területen helyezkedik el, pontosan az Operaház és a Bazilika között. A belső udvarban kert kerül kialakításra térburkolattal és zöld felületekkel, szökőkúttal – eklektikus stílusban. Az épület kialakítandó megjelenése a Kulturális Örökségvédelmi Hivatal tetszését is elnyerte.
A kialakítás során a meglévő épület felújításra kerül (homlokzatok, függőfolyosók, kapualj, belső udvar, gépészeti- és elektromos vezetékek), Személyfelvonó az egykori melléklépcsőházban kap helyet.
A harmadik emeleten 5 db, a negyediken 9 db, a tetőtérben 5 db lakóegység kapott helyet. A tetőtéri lakásokhoz közvetlen megközelítésű saját tetőterasz tervezett.

I. ALAPOZÁS
Pinceszinti alapozás megerősítése érdekében monolit vasbeton lemezalap készül 20-30 cm vastagságban.

II. FALAZATOK:
A teherhordó falak 30 vtg. Ytong P2-0,5 NF+GT falazóblokkból, a lakások egymástól való elhatároló falai mészhomoktéglából készül. A lakások válaszfalai 10 cm-es Ytong válaszfallap téglából készülnek. Az összes külső falszerkezet kielégíti az érvényben lévő hőtechnikai szabvány előírásait.

III. FÖDÉMEK:
Az emeletközi födémek Ytong béléstestes-vasbeton gerendás szerkezetek. Zárófödém: Ytong födémpallóból készülnek, kivéve a lift melletti szakaszok: ezek monolit szerkezetek. Tetőfödém: Ytong tetőpallók és monolit szerkezetek vegyesen. A tetősíkban 16 cm ásványgyapot kerül elhelyezésre. A födémeken a padlóburkolatok alatt 8 cm vastag B20-as cementesztrich készülnek.

IV. HANGSZIGETELÉS
A lakáselválasztó falak 25 cm Silka HML 250 NF+GT mészhomoktéglából készítendők. A gépészeti ejtővezetékek hangszigetelő csőhéj burkolatot kapnak. A hideg és melegvízhálózat csővezetékei hőszigeteléssel tervezettek. A tetőtéri födémszerkezetbe a kopogó hang gátlásának megakadályozására 5 cm lépéshang gátló Austrotherm AT-L2 kerül elhelyezésre 1,5 cm-es falmenti elválasztó csíkkal. Hanggátlási előírások: ablakok: 32 dB, belső ajtók: 28 dB, válaszfalak: 47 dB.

V.NYÍLÁSZÁRÓK:
A homlokzati ablakok és erkélyajtók hőhídmentes fa hatású színezett műanyag tok- és szárnyszerkezetűek, hőszigetelő üvegezésűek, 5-6 légkamrás kivitelben, u= 1,0 W/m2K, R= 43dB, LOW-E. Az összes belső udvari helyiség ablakai és teraszajtói kívülről szerelhető és szervizelhető ún. rejtett minitokos redőnyelhelyezési lehetőséget kapnak
Tetősíkablakok VELUX típusúak fokozott hőszigetelésű üvegezéssel, gyári beépítő-kerettel.
V.1 Bejárati ajtó:
A lakásbejárati ajtók MABISZ előírás szerinti 12 ponton záródó biztonsági bejárati ajtók, ajtólapok közötti hő-hangszigeteléssel. (HERHOLZ)
V.2 Lakáson belüli ajtó:
A belső nyílászárók fa hevedertokosak , faforgácsbetétes-MDF , furnéros szárnyszerkezetűek tömör ill. mélyen üvegezett szárnnyal kialakítottak, 70.000 Ft/darab értékben.

VI. BURKOLATOK:
VI.1 Hidegburkolatok:
A függőfolyosókon, lift előterekben és teraszokon kőporcelán burkolat – tetőteraszokon kőporcelán vagy faburkolat - készül. A belső vizes helyiségben és a konyhákban, valamint a nappali terében elhelyezkedő konyhai területeken szintén kőporcelán burkolat, a vizes helyiségben kőporcelán burkolat készül 2,10m-ig, bruttó 10.000,- Ft /m2 értékben számolva. Az ár tartalmazza az összes segédanyagot, ill. szegélyeket.

VI.2 Melegburkolatok:
A nappaliban és a hálószobákban szalagparketta kerül lefektetésre, min. 7 rétegben gyárilag felvitt vízbázisú lakkal, utolsó rétegként karcmentes bevonattal -mely padlófűtéshez alkalmas kivitelű – bruttó 10.000,- Ft /m2 értékben számolva. Az ár tartalmazza az összes segédanyagot, ill. szegélyeket.


VII. FELÜLETKÉPZÉS:
Glettelt, diszperziós falfestékkel ellátott felületek fehér illetve pasztell színben.

VIII. TETŐTERASZOK
A tetőteraszokon áram, hidegvíz csatlakozási pont, illetve csepplocsoló rendszer kerül kiépítésre.IX. ÉPÜLETGÉPÉSZET
IX.1 Vízellátás:
A vízhálózat réz illetve REHAU csöves rendszerű, A WC beépített tartályos, GEBERIT típusú, igény szerinti bidé kialakítási lehetőséggel. A fajansz termékek (mosdók, kézmosók, WC csészék - az alaprajz szerinti elrendezésben) I. oszt. "ALFÖLDI" típusú félporcelán termékcsalád elemei, fehér színben, a maximálisan tartható higiénia szempontjának megfelelően. A fürdőkád anyaga akril, a zuhanyzók beépítettek, üvegajtóval ellátottak. A csaptelepek GROHE, vagy a TEKA csaptelep család kerámiabetétes, egykaros ( keverő szelepes) elemei.
IX.2 Fűtés, hűtés
A lakásokban zárt égésterű fali kombi gázkazánok – VAILANT - kerülnek beszerelésre, a mindenkori szabványoknak, előírásoknak megfelelő kialakítással, CO érzékelővel, fűtésszűrővel.
A fűtés a hidegburkolatos helyiségekben valamint a nappaliban padlófűtéssel történik, a hálószobákban Vogel-Noot acéllemez lapradiátorok, a fürdőszobában kiegészítésként - pl. BETATAHERM - törölközőszárítós radiátor kerül beépítésre.
Az alapszerelés többrétegű Wavin-Pex típusú csővel történik.

A lakásokhoz klíma alapszerelés készül, természetesen az elektromos hálózat kiépítésével együtt.
IX.3 Szellőzés:
A WC ill. fürdő helyiségek lehetőleg természetes szellőztetési lehetőséggel kerülnek kialakításra. A belső terű fürdőszobák, WC-k HELIOS típusú fali ventillátoros szellőzést kapnak. Minden konyhában a tűzhely felett, páraelszívó berendezés üzemeltetésének lehetőségét biztosítjuk.

X. ELEKTROMOSSÁG
X.1 Erősáramú rendszer:
A lakásokban rendelkezésre álló mért csatlakozás 1×32 A, de a mérőhelyek 3 fázisú mérő fogadására is alkalmasa. A teljes elektromos hálózat falban szerelt védőcsövekbe húzott rézvezetékekkel készül, megfelelő biztonsági földeléssel. A fixen bekötött villamos fogyasztók munkavédelmi kapcsolókat kapnak, vizes helyiségekben FI-reléket.
A lakásokban LEGRAND VALENA (vagy vele azonos műszaki színvonalú) szerelvények fehér színben kerülnek elhelyezésre.
Az erkélyen lámpatest, dugalj biztosítva lesz.
X.2 Gyenge áramú rendszer
Telefonhálózat, TV hálózat:
A telefonhálózat és a központi TV hálózat részére a lakásokon belül védőcsövezés és vezetékezés készül LEGRAND VALENA szerelvénnyel együtt
Riasztó hálózat
A lakásokban alap védőcsövezés épül a bejárati ajtóhoz nyitás érzékelő részére a kezelő táblához, előkészítve rendszer szerelésére.A Beruházó fenntartja a jogot magának, hogy a leírt anyagokat más, legalább azonos minőségű, vagy értékesebb anyagokkal váltsa fel!

Értékesítő:
 Andrássy Róbert
 06-70-367-5765
 1015 Budapest, Batthyány utca 4.
 (06-1) 225-1184
Visszahívás
kérése a fenti ingatlannal kapcsolatban

(Kérjük az üzenet elküldése előtt ellenőrizze adatait!)
 Név:
 Tel.:
 E-mail:

phone
Telefon: (06-1) 225-1184
E-mail: buda@region.hu
Elérhetőségek
arrow
Facebook
Blogger
Twitter
Tweet
Youtube