English
Hívjon Minket bizalommal
(06-1) 225-1184
Ingatlan, lakás, befektetés, Budapest belvárosában, ingyenes hitelügyintézéssel!
764 ingatlanhirdetés
Ingatlan keresés...
Eladó
Kiadó
Használt ingatlan
Új építésű ingatlan
Ár: -

Hasznos információk

Miért előnyös új építésű ingatlan mellett dönteni?

új építésű ingatlanokManapság a magas vételárak ellenére dübörög az ingatlanpiac, főként az új építésű ingatlanok terén, hiszen nem egy esetben sokkal jobb befektetésnek bizonyul egy vadonatúj lakás, mint egy használt ingatlan.

Az új építésű ingatlanokkal tulajdonképpen semmi dolguk nincsen az új tulajdonosoknak, vagyis a vételár kifizetésén túl nem kell más kiadásokkal számolniuk, ez pedig mindenképp kedvező helyzetet teremt. Sokan esnek bele abba a hibába, hogy használt ingatlant vesznek viszonylag kedvező áron, aztán a megvásárlás után kiderül, hogy jelentős anyagi kiadással kell számolni ahhoz, hogy lakható állapotúvá váljon a megvásárolt családi ház, vagy lakás. Egy új építésű ingatlant korszerűsíteni sem kell, hiszen csakis olyan alapanyagokat használnak fel a szakemberek a kivitelezéskor, amelyek megalapozzák a takarékos energiafelhasználást.

Fedezze fel Ön is új építésű ingatlanjaink kínálatát, döntsön a kedvező feltételek és a modern életvitel mellett!

Válasszon bátran használt ingatlant!

használt ingatlanAki lakásvásárlás mellett dönt, az első fontos dilemmája valószínűleg az lesz, hogy új vagy használt ingatlant nézzen. Az új építésű ingatlanok egyre népszerűbbek napjainkban, azonban véleményünk szerint mindenképpen érdemes a használt ingatlanok között is nézelődni.

Napjainkban óriási a kínálat a használt ingatlan piacon. Ezzel szemben, ha egy bizonyos környéken szeretnénk lakást vásárolni, akkor az új építésűek helyszíne viszonylag kötött lesz, maximum 1-2 lakópark jöhet majd szóba. A legfőbb előny természetesen az ár! Ugyanannyi pénzért sokkal nagyobb, vagy más szempontból előnyösebb használt ingatlant vásárolhatunk, mint újat. Nem kell számolnunk továbbá olyan hibákkal, amik egy új lakásban még előfordulhatnak. A használt ingatlant a saját ízlésünk szerint alakíthatjuk, vagy, ha olyat találunk, ami minden szempontból megfelel, akkor szinte csak be kell költöznünk.

Nézzen körül bátran Ön is használt ingatlan kínálatunkban, és ha kérdése van, vagy megtalálta álmai otthonát, keressen fel minket bizalommal!

phone
Telefon: (06-1) 225-1184
E-mail: buda@region.hu
Elérhetőségek
arrow
Facebook
Google+